Openingstijden
Pannekoekenhuis Belveren
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 12:00 - 19:00
  • Woensdag 12:00 - 19:00
  • Donderdag 12:00 - 19:00
  • Vrijdag 12:00 - 19:00
  • Zaterdag 12:00 - 19:00
  • Zondag 12:00 - 19:00
12:00 - 19:00
Oisterwijksedreef 4, 5076 NA, Haaren
nl
En
De

Restaurant

Pannenkoekenhuis Belveren is al jarenlang een begrip in Haaren, vlakbij Oisterwijk. Met veel plezier runnen wij dit restaurant om u de lekkerste pannenkoeken voor te schotelen. En bij ons bent u aan het goede adres voor een ruime keuze. Op onze kaart staan meer dan 290 verschillende soorten. Van zoet tot hartig, bij ons vindt u altijd de pannenkoek die u lekker vindt. Natuurlijk denkt pannenkoekenhuis Belveren ook aan de kinderen. De kinderpannenkoek wordt altijd gebracht met een speciale verrassing, die gegarandeerd in de smaak zal vallen.

 

 

Voor ieder wat wils

Met de enorme keus op onze kaart verzekeren we dat u zult smullen van onze heerlijke gerechten. En de pannenkoek zal nog lekkerder smaken als u onze ongelofelijke prijzen ziet. Bij ons krijgt u al een pannenkoek voor slechts €4.50. Wilt u van het pannenkoek eten in Belveren een complete avond maken, dan hebben wij ook diverse voorgerechten op de kaart staan. Denk hierbij aan soep en pasteitjes.

 

De ligging

Pannenkoekenhuis Belveren aan de rand van het prachtige natuurgebied Kampina. Dit natuurgebied is perfect geschikt om te wandelen of te fietsen. Geniet van één van de vele uitgezette routes en sluit vervolgens af met een heerlijke pannenkoek bij Belveren. Dit is de beste afsluiting van een lekker ontspannen dagje, midden in de natuur. Belveren is gemakkelijk te bereiken. Het restaurant is gevestigd in een oude boerderij op de weg tussen Oisterwijk en Boxtel en er is voldoende parkeermogelijkheid. Wij ontvangen u graag in ons pannenkoekenhuis.

Pannenkoek Belveren is een prachtig pannenkoekenrestaurant aan de rand van natuurgebied Kampina.
Met meer dan 290 verschillende pannenkoeken zal iedereen hier smullen.

Lege winkelwagen
Geen producten
Sluiten
Menukaart
Mijn bestelling € 0,00 0